На різдвяному балу для АТОвців навчать танцювати всіх бажаючих

  20.12.2017 01:01   -
Новини
Різдвяний бал для АТОвців, Дніпро

Різдвяний бал відбудеться 23 грудня. Вже пройшла генеральна репетиція. 26 пар АТОвців, волонтерів та їхніх рідних готові підкорювати паркет та показати приклад відвідувачам вечора. На балу для всіх бажаючих проведуть танцювальні майстер-класи. Другий місяць поспіль волонтери, учасники АТО та їхні близькі кілька годин на тиждень проводять на танцювальному майданчику. Разом із професійними тренерами розучують урочистий полонез, повільний вальс, запальний ча-ча-ча, пристрасне танго, блюз та квікстеп, Кожна репетиція – маленьке життя.     Волонтер «Авто-Дніпро» Василь Дудко не пропустив жодного балу від ДніпроОДА, танцюватиме вже втретє.

–  Танець став моїм другим життя. Він дає сили та натхнення. Танцюю і вдома, і під час відпочинку на морі – вже без цього не можу, – поділився Василь.

До балу готуються не тільки досвідчені танцюристи, а й новачки. Рядовий 93-ої бригади Святослав Матвєєв побачив інформацію про бал у соціальних мережах та вирішив спробувати свої сили.

–  Танцями не займався ніколи, але цікаво було навчитися. Для мене рух – це життя. На заняттях забуваю про все, відпочиваю душею, – розповів Святослав Матвєєв.

Вражати глядачів буде й малеча. Діти бійців та волонтерів готові «на всі сто». Святкову атмосферу балу надаватиме дрес-код – вишукані сукні, фраки та маскарадні маски.

–  На гостей чекають концерт та конкурси. Також всі охочі зможуть не тільки подивитися, як танцюють бійці та волонтери, а й приєднатися до них. Ми проведемо майстер-класи з вальсу, танго та латини, – розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

Різдвяний бал-2017 пройде 23 грудня у холі обласного театру опери та балету. Вхід вільний.

Попередня стаття: