Активістів Дніпропетровщини запрошують на молодіжний форум

  13.12.2017 22:11   -
Новини
молодіжний форум, Дніпро

Що найбільше цікавить молодь Дніпропетровщини? Як найкраще організувати дозвілля хлопців та дівчат? Які в регіоні є центри роботи з молоддю? Такі питання обговорюватимуть учасники молодіжного форуму, який відбудеться 14 грудня у ДніпроОДА.

До нього пропонують долучитися освітянам, працівникам культури, представникам громадськості та волонтерам, – про це стало відомо під час брифінгу в Дніпропетровській облдержадміністрації.
– На Дніпропетровщині багато активних людей, які організовують роботу з молоддю і в великих містах, і в селах. Молодіжні центри переважно створюють на базі бібліотек та сільських клубів – там хлопці та дівчата можуть почитати рідкісну книгу, подивитися разом фільм чи футбольний матч. А ще – проводять тренінги, творчі вечори, організовують різні квести. На форумі активісти поділяться власним досвідом створення таких молодіжних просторів, – зазначив заступник начальника управління молоді та спорту ДніпроОДА Владислав Яцук.
На форум приїдуть активні люди з усієї області – освітяни, працівники культури, громадськість та волонтери, які працюють із молоддю.
Учасники зустрічі обговорять, як краще організувати різноманітні тренінги для молоді. Волонтерський, скаутський рух, національно-патріотичне виховання – активісти Дніпропетровщини вже мають багатий досвід проведення семінарів з цих та інших тем.
Форум із кращих практик молодіжної роботи пройде 14 грудня у великій залі на 3-му поверсі ДніпроОДА. Початок – о 14:00. Контактний телефон: (056) 770 67 17.

Попередня стаття: