У Дніпрі стартували ігри 1/8 фіналу чемпіонату «КаВуН – 2017»

У Дніпрі розпочалися ігри 1/8 фіналу відкритого міжвузівського гумористичного чемпіонату «КаВуН-2017». Захід проводиться в актовій залі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури 

«Фестиваль «КаВуН» є однією з невід’ємних частин студентського життя та прикладом  того, як за допомогою творчої гри можна стати справжньою знаменитістю.

Цьогорічний сезон гумористичного чемпіонату стартував у квітні. Його організатор Євген Поляруш розповів, що з понад 30 зареєстрованих команд із Дніпра та інших міст до 1/8 фіналу потрапили 24 команди. Вони представляють різні вищі навчальні заклади.

«Ігри триватимуть три дні. У перший день виступатимуть сім команд: «Скромність» (Дніпро), «Запорізький вектор-Машинка – ЗНТУ» (Запоріжжя), «Пісочниця» (Дніпро), «Нічна зміна» (Дніпро), «Від 90-х і до сьогодні» (Дніпро), «Для тебе» (Запоріжжя), «Розділ: Цивілізація», «Плем’я «Помилка Дарвіна» (Дніпро). Сподіваємося, що глядачам і журі сподобаються виступи команд, і вони покажуть справжній гідний рівень цього гумористичного проекту», – зазначив Євген Поляруш.

До зіркового складу журі цього сезону увійшла Аліна Кошарна, яка представляє команди «Моделі» та «180 і вище» на проекті «Ліга сміху». Дівчина пообіцяла бути справедливим суддею, але не ставити оцінки нижче «четвірки»: «Я також починала з «КаВуНа», тому знаю, як це – стояти на сцені, хвилюватись, щоб гарно виступити та сподобатися журі. Оцінюючи команди, звертатиму увагу на подачу, концепцію, звісно ж, на гумор та жарти», – додала Аліна.

За результатами цих ігор у грудні відбудеться фінал чемпіонату. Переможці сезону отримають головний приз – право представляти Дніпро у найбільшому гумористичному проекті країни «Ліга сміху».

Наступна стаття: