Два виші області перемогли у всеукраїнському конкурсі Healthy Challenge 2019

  13.06.2019 14:56   -
Новини

Здоровий спосіб життя, правильне харчування, спорт, – одразу два виші Дніпропетровщини – серед переможців всеукраїнського конкурсу Healthy Challenge 2019. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

– Healthy Challenge – це всеукраїнський конкурс, що популяризує здоровий спосіб життя серед молоді. У ньому змагалися 14 вищих навчальних закладів із чотирьох областей. Вони реалізовували проекти щодо правильного харчування, спорту, ментального та репродуктивного здоров’я. В активностях взяли участь понад 10 тисяч людей. Одразу два заклади з Дніпропетровщини – серед переможців, – розповіли в департаменті.
Перше місце в конкурсі виборола Придніпровська державна академія будівництва та архітектури. Заклад провів понад 60 заходів на тему здоров’я. Друге місце посіла команда Дніпровського національного університету ім. О. Гончара.
В університетах відбувалися тренінги, майстер-класи, освітні заняття, змагання, волонтерські заходи, круглі столи та навіть «здоровий» флешмоб.
Навчальні заклади отримали міні-гранти на закупівлю обладнання та облаштування здорового простору.