18.11.2020 13:44   -
Знайомства

Володимир М. із Жовтих Вод. Прошу пробачення за кривий почерк, болять пальці. Вік мій 79. Ріст 175, вага 82.
Другий рік як зостався вдівцем. Якби не телевізор, то не знаю, як би і жив. Дім мій з усіма зручностями у приватному секторі, і все є, пенсія непогана (понад десять років північного стажу – працював у шахті в місті Інта, Комі АРСР).
Шукаю свою половинку – добродушну, чуйну, або, сказати б, чисту тілом і душею. Старатимусь віддячити сторицею. Люблю жарти, гумор, поезію, музику і взагалі життя. Скажу так: відгукнись, не пошкодуєш.


Віктор В. Мені 69, на вигляд молодший, ріст 174, вага 80, освіта середня спеціальна, військовий пенсіонер. Рік тому овдовів. Мешканець міста-райцентру, мій приватний дім з усіма зручностями.
Радий буду відгукові самотньої жінки, яка бажає перемін на краще.


Сергій О. з Криничанського району. Розлучений, діти дорослі, живуть окремо, а я сам. 56-й рік, ріст середній, десь 170, вага 90. За фахом ветеринар, працюю у державній службі ветеринарії.
Подробиці лишаю для тієї, що відгукнеться. Шукаю насамперед доброту і тепло.


Олег М. з Дніпра. Читаю рубрику, врешті-решт рішився сам послати допис про себе. Мені 50, професія музикант-віолончеліст. Житлом забезпечений. На теперішній час мешкаю у квартирі з
батьками. Не п’ю, не курю. Буду вдячний самотній жінці за відгук.


Анатолій Д. з Дніпра. 37 років, неодружений, несудимий, відповідальний, з почуттям справедливості. І гумору. Тихий, спокійний, освіта вища. Мешкаю у двокімна-тці з матір’ю. Родичів небагато, всі далеко. Шукаю свою половинку для серйозних стосунків.


Любов П. з Павлограда. Коли відчуваю за рядками прочитаного добру, щиру людину, то хочеться неодмінно поспілкуватися. Думаєш собі: як серйозного нічого не вийде, то все одно нічого не втрачу.
У свої 68 я самодостатня. Вдова. Вихована життям, мудра, освічена. На вигляд молодша, доглянута.
Дуже гнітить самота. Хочеться ще кохати, пожити в мирі, злагоді, взаємній повазі. Щоб у ранці разом випити по філіжанці духмяної кави.


Алла О. з Дніпра. У квартирі на лівому березі я одна, важко бути самій, коли втрачаєш рідного чоловіка. Дві дочки і внуки живуть окремо, не залежимо одні від других. Мені 66, ріст 164, вага 85, дотри-
муюся здорового способу життя, залюбки куховарю. На пенсії, але ще працюю.


Інна М. з Петриківського 1 району. 56 років, розлучена, дітей нема, повної статури, зріст 176, знак Стрільця. Життя ми/ нуло у Дніпрі, працювала вчителькою в школі. Та у 2010 році в батька стався інсульт, параліч. Звільнилася, дев’ять літ доглядала, лікувала також і маму. Торік обох не стало. Вже другий рік як я переїхала остаточно в село, це 20 хвилин по Передовій до Фрунзенського масиву.
Одна у хаті, що збудував тато. Дім великий, садиба п’ятдесят соток. На моєму подвір’ї індики, кури та дві собаки й кішка.
Конче потрібен чоловік порядний, несудимий, для серйозних стосунків. Для життя.


Світлана Л. з Дніпра. Читаю рубрику і шукаю того одинака, в котрого проступає крізь рядки доброта душі. Щоб ми були в цьому подібні.
Мені 44, мешкаю на лівому березі, працюю у сфері торгівлі. Світленька, очі блакитні, повненька, ріст 170, вага 75. Решту подробиць з’ясуємо при спілкуванні, може, на побаченні.


Наталка Ч. з Дніпра. 37 років, ріст 168, вага 74, спокійна, відповідальна. Дві освіти: економіст, програміст. Нині працюю в торговій мережі.
Жити добре, як поруч є надійний друг, коханий чоловік. А я неодружена, дітей нема. На Перемозі ми з мамою у трикімнатці.

Щоб надрукуватися на нашій сторінці (виходить у кожному числі газети), пишіть так, як умієте. Але не скупіться: чим докладніше буде розказана ваша історія, ваша правда, тим більше матимете шансів на успіх.
Написане надішліть на адресу: Олені ДЕСЯТЕРИК, «Зоря», Січеславська набережна, 33, Дніпро, 49000. І свій лист-відгук на ту чи іншу публікацію (з указанням дати!) так само шлете мені, а я перешлю тій людині, з якою хочете познайомитися. Індивідуального листування з дописувачами не веду. Адреси і прізвища не розголошую, не висилаю і ПРОШУ ДО РЕДАКЦІЇ НЕ ПРИЇЗДИТИ.

Щиро ваша О. Д.

Поділитись: