ДЕ ТИ, МОЯ ДОЛЕ?

  07.10.2020 09:19   -
Знайомства

Михайло Ч. з Дніпра. Побоююся написати щось зайве і нашкодити самому собі. Тому коротко: 77 років, удівець, не п’ю, не курю. Дружини нема вже вісім років (інсульт). Самому зле. Як самотня приблизно мого віку наважиться дати про себе знати, то прошу вказати час і місце побачення. Щоб я знав, коли і куди приїхати.


Ігор Щ. з Дніпра. Довго рішався, дуже стомився від самотності й нарешті пишу. 1964 р. н., ріст 164, вага 70, стрункий, зовнішність нормальна, характер спокійний, добрий, врівноважений. Вважаю себе чесним, відповідальним, працьовитим, акуратним. Як то кажуть, не без рук, усе вмію, що треба вміти чоловікові. Навіть варю їсти. Люблю природу, музику, техніку, тварин. Маю роботу, квартиру: у трикімнатці я з матір’ю, сесра з родиною давно за кордоном.
Найтрудніше пояснити, чому так склалося, що не зміг своєчасно створити сім’ю. Жив з батьками, ні в чому не знав нужди, але час невблаганний, промайнули літа, вмер тато. Мамі виповнилося 75. Сподіваюся на краще – що озоветься совісна, скромна, порядна.


Віктор М. Давно розлучений, двоє дітей, одружені. Син на Донеччині, дочка у Кривому Розі. Працюю машиністом екскаватора, мешкаю у двокімнатці на другому поверсі. Мені 54, ріст 165-166, спортивної статури, добрий, веселий, дбайливий, з почуттям гумору. Спиртні напої не вживаю зовсім, курю.


Олег М. з Дніпра. Читаю рубрику, врешті-решт рішився сам послати допис про себе. Мені 50, професія
музикант-віолончеліст. Житлом забезпечений. На теперішній час мешкаю у квартирі з батьками. Не п’ю, не курю. Буду вдячний самотній жінці за відгук.


Дмитро В. з Дніпра. Ще не був жонатий, 28 років, ріст 182, здоровий спосіб життя, вища освіта, постійна робота, цілком достатня, щоб утримувати сім’ю. Своя квартира на лівому березі. Буду радий відгукові дівчини, котра так само хоче бути у парі.


Лідія В. з Дніпра. 1949 р. н., ріст 160, вага 70, струнка, на вигляд молодша, енергійна, весела, незла, оптимістка, чуйна. А ще можу сказати про себе, що відповідальна, роботяща, приязна до людей. Залюбки готую страви. Як то кажуть, у житті бджілка. Цікавлюся духовними книгами, ходжу до церкви.
Вдова, шлюб був довгий і щасливий. Двоє дітей. Хороші, але в них своє життя. Усе, що треба, маю. Лиш нема коханого чоловіка. Буду рада, як відгукнеться віруючий, який не зрадить, не скривдить і вміє цінувати гідну жінку. Той, що не марнуватиме літа, а житиме повним щасливим життям, попри вік. Щоб ми ділили і горе і втіху, відповідали одне за одного, зберегли любов до кінця. Адже найпрекрасніше дав нам Бог: це – життя.


Олександра М. з Новомосковського району. Мені 53, сьомий рік як овдовіла. Троє дітей, вже всі дорослі, самостійні. А я / сама і сама. Працюю. Маю приватний будинок у гарному селищі.


Світлана Л. з Дніпра. Читаю рубрику і шукаю того одинака, в котрого проступає крізь рядки доброта душі. Щоб ми були в цьому подібні. Мені 44, мешкаю на лівому березі, працюю у сфері торгівлі. Світленька, очі блакитні, повненька, ріст 170, вага 75. Решту подробиць з’ясуємо при спілкуванні, може, на побаченні.


Ірина К. Добрий день, пані Олено. Нагадую про себе, давно не писала. Я передплатниця «Зорі» багато років і спостерігаю, як у такий наш нелегкий, бурхливий час ваша рубрика намагається єднати самотні серця. Прошу Вас і мій скромний лист надрукувати. Кілька разів я друкувалася, але без успіху. Знайомилася, зустрічалася, але до результату – створення сім’ї – так і не дійшло.
На побаченні зазвичай показують свої «найпрекрасніші» манери. Або прикидаються, ніби такі золоті, що аж-аж, а в разі складної ситуації вмить являють своє гниле нутро. Шукають вигоди матеріальної. Або прилаштуватися після місць позбавлення волі. Альфонси. Справжніх і надійних чоловіків практично вже нема.
Мені 42, без шкідливих звичок, добра, симпатична, працюю. Шукаю порядного, спокійного, працюючого, бажано з почуттям гумору. Він надійний, добрий, роботящий.


Щоб надрукуватися на нашій сторінці (виходить у кожному числі газети), пишіть так, як умієте. Але не скупіться: чим докладніше буде розказана ваша історія, ваша правда, тим більше матимете шансів на успіх.
Написане надішліть на адресу: Олені ДЕСЯТЕРИК, газета «Зоря», Січеславська Набережна, 33, Дніпро, 49000. І свій лист-відгук на ту чи іншу публікацію (з указанням дати!) так само шлете мені, а я перешлю тій людині, з
якою хочете познайомитися. Індивідуального листування з дописувачами не веду. Адреси і прізвища не розголошую, не висилаю і ПРОШУ ДО РЕДАКЦІЇ НЕ ПРИЇЗДИТИ.
Щиро ваша О. Д.

Поділитись: