Поліцейські Дніпра розшукали та повернули додому 13-річного хлопчика

  10.04.2021 17:41   -
Новини

Дитина вранці вийшла з дому і протягом дня гуляла містом, опинившись за 20 км від місця мешкання, – про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

8 квітня близько 16:00 до відділення поліції №5 Дніпровського районного управління поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річного хлопця. Батько розповів, що о п’ятій годині ранку син вийшов з дому та до теперішнього часу не повернувся. Він почав самостійні пошуки та знайшов самокат хлопця біля Південного мосту у місті Дніпро. Чоловік надав поліцейським фото підлітка та його детальні прикмети. 

Правоохоронці одразу розпочали пошуки зниклого – промоніторили соціальні мережі, поспілкувалися із сусідами, друзями, родичами підлітка та перевірили місця його можливого перебування.

Цього ж дня близько 10-ї вечора працівникам поліції вдалося розшукати дитину. Як виявилось, хлопчик без дозволу батьків вирішив погуляти містом, при цьому пішки перейшов Центральний та Південний мости.

Дитину передали батькам. На щастя, вона жертвою злочину не стала. Співробітники поліції  побесідували із хлопцем та розповіли про наслідки, які можуть мати самостійні прогулянки без нагляду дорослих. 

Поділитись: