На Дніпропетровщині відбудеться форум «Жіноче обличчя децентралізації»

  27.02.2019 01:50   -
Новини

На Дніпропетровщині відбудеться форум «Жіноче обличчя децентралізації». Лідерки зі всієї області ділитимуться рецептами успіху, говоритимуть про розвиток територій та зможуть отримати консультації міжнародних експертів. Очікується, що до зустрічі приєднається майже 300 учасників. Про це повідомили в Дніпропетровському Центрі розвитку місцевого самоврядування.
– Напередодні свята весни організуємо форум «Жіноче обличчя децентралізації». Прагнемо знайти рішення, які допоможуть жінкам розширити свої можливості. А водночас – посилити їхню роль в розвитку громад Дніпропетровщини, – зазначила директорка Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна.
Форум складатиметься з трьох частин. Учасники обговорять роль жінки в політиці, сучасному суспільстві та професійній сфері. Присутні познайомляться з жінками-творцями змін з вражаючим досвідом. Загалом очікується понад 40 спікерів.
До форуму приєднаються голови громад, представники бізнесу, експерти. Він відбудеться 1 березня у Марганці за адресою: вул. Єдності, 29а. Ще є час зареєструватися – подати заявку (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSzgRBqLomYSW-p2c91T4e-loTY4p5IXdPU8EWWQOVqVv7Tw/viewform) слід до 15:00 27 лютого.
Більше інформації за посиланням: http://www.femaleface.club/.

Попередня стаття: