Газета "ЗОРЯ"

ДЕ ТИ, МОЯ ДОЛЕ?

Володимир Т. із Синельниківського району. Мешканець селища міського типу, українець, 64 роки, ріст 170, вага відповідна, лихих звичок нема. Нема дітей і, зрештою, нема матеріально-житлових проблем.
Але людина не може бути сама. І я такий чоловік, що хочу мати сім’ю, бути в парі.


Родіон Д. з Дніпра. Простий трудівник, ніяких величезних статків не маю. У свої 57 зостався зовсім один, але нема в тім, як я розумію, моєї провини. Напевно, занадто сором’язливий. А проте дуже хочу зустріти добропорядну жінку, котра мріє, як і я, про сімейний затишок та не бажає лишатися пустоцвітом. Мій зріст 173, худорлявий, був чорнявий, тепер геть сивий.
охоче поспілкувалася б, якби дав про себе знати, надіслав відгук, та й домовилися б про побачення. Мені 70, два роки вдова. Як сподобаємося одне одному, то про все інше можна дійти згоди.


Ольга В. з Дніпра. В дітей свої сім’ї, я щаслива мати, бабуся. Сини провідують, піклуються.
Не так давно я овдовіла. Розумію, що в кожного, хто подає допис до рубрики, є свій величезний життєвий досвід. Чудово, що маємо можливість написати про це одне одному. Друзі кажуть, що я на вид значно молодша за свої 67 років. Світловолоса, невисока (165), мініатюрна леді. Мені до вподоби активний спосіб життя, охоче буваю на своїй дачі. Спокійна, стримана. Люблю тварин: у квартирі на Тополі зі мною справжній звір – невгамовний кіт Чорниш. Іноді маніпулює мною. Як комусь цікавий мій спосіб життя, погляди – я відкрита для спілкування.


Геннадій В. з Нікопольського району. Колись давненько вже, з рік тому, відіслав був Вам, шановна ведуча, відгук на одну жіночу публікацію. Писати листи не мастак, та й не знаю, чи є сенс, бо на що надіятися, як я ніякої відповіді не дочекався?
Я тоді написав був, що в мене дома є піаніно, що я дуже люблю співати.
Не заінтригував… Але надія вмирає останньою.
Четвертий рік як моя дружина вмерла. Тут, у селі, моя мати, ще є дві сестри, мешкають у містах.
Хоч би не зурочити цього разу. І дочекатися відгуку від такої ж самотньої, як я. На початку січня мені виповниться 51 рік.


Ольга А. з Новомосковського району. Мешкаю за 20 км від Новомосковська, куди їжджу двічі-тричі на місяць. Село велике. Діти, онуки, правнуки живуть окремо, ні від кого не залежу. З таким же незалежним одинаком.


Наталка О. Прошу, надрукуйте, будь ласка, допоможіть мені. Кілька років тому Ви мене друкували, але в долі моїй нічого не змінилося. Я така ж самотня і вже майже змирилася, але самій і важко, і страшно. Одружена не була, дітей немає. Мені 47, мій ріст 155, неповна. Працюю. Мешкаю з мамою в райцентрі. Моя хата неподалік від мальовничого місця, де можна рибалити.


Ірина К. Я передплатниця «Зорі» багато років і спостерігаю, як у такий наш нелегкий, бурхливий час ваша рубрика намагається єднати самотні серця. Кілька разів друкувалася, але без успіху. Знайомилася, зустрічалася, але до результату – створення сім’ї – так і не дійшло.
Мені 42, без шкідливих звичок, добра, симпатична, працюю. Шукаю порядного, спокійного, працюючого, бажано з почуттям гумору. Він надійний, добрий, роботящий.

Щоб надрукуватися на нашій сторінці (виходить у кожному числі газети), пишіть так, як умієте. Але не скупіться: чим докладніше буде розказана ваша історія, ваша правда, тим більше матимете шансів на успіх.
Написане надішліть на адресу: Олені ДЕСЯТЕРИК, «Зоря», Січеславська набережна, 33, Дніпро, 49000. І свій лист-відгук на ту чи іншу публікацію (з указанням дати!) так само шлете мені, а я перешлю тій людині, з якою хочете познайомитися. Індивідуального листування з дописувачами не веду. Адреси і прізвища не розголошую, не висилаю і ПРОШУ ДО РЕДАКЦІЇ НЕ ПРИЇЗДИТИ.

Щиро ваша О. Д.