Цього року підприємства харчової та переробної промисловості Дніпропетровщини реалізували продукції на понад 20 млрд гривень. Їм вдалося збільшити виробництво ковбас, вершкового масла, круп та борошна.
– Підприємці Дніпропетровщини забезпечують продуктами харчування не лише нашу область, а й інші регіони України. Крім того, експортують їх за кордон. Відтак, мають стимул для розвитку та підвищення якості продукції. Щороку підприємства області нарощують виробництво», – зазначили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.
У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, агропідприємства Дніпропетровщини майже на 40% збільшили виробництво вершкового масла. На 20% зросло виробництво ковбасних виробів, на 18,5% – круп, на 13% – борошна та безалкогольних напоїв.