«Фудмейкери» області продали продукції на 20 млрд гривень
Цього року підприємства харчової та переробної промисловості Дніпропетровщини реалізували продукції на понад 20 млрд гривень. Їм вдалося збільшити виробництво ковбас, вершкового масла, круп та борошна.
– Підприємці Дніпропетровщини забезпечують продуктами харчування не лише нашу область, а й інші регіони України. Крім того, експортують їх за кордон. Відтак, мають стимул для розвитку та підвищення якості продукції. Щороку підприємства області нарощують виробництво», – зазначили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.
У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, агропідприємства Дніпропетровщини майже на 40% збільшили виробництво вершкового масла. На 20% зросло виробництво ковбасних виробів, на 18,5% – круп, на 13% – борошна та безалкогольних напоїв.