Газета "ЗОРЯ"

ДЕ ТИ, МОЯ ДОЛЕ?

Василь Я. з Покровського району. Я переміщена особа з самого Донецька, лишив там трикімнатну квартиру, купив тут, у селі, хату -не найліпшу, але й не найгіршу. Дві спальні, дві зали, кухня, ван- \ на, туалет, кімнатка для газового котла, сіни. Холодна і гаряча вода в хаті. Велике подвір’я. Колодязь на обійсті, вода добра. Живності небагато – самі кури та ще собака і коти. Це я для тієї самотньої жінки, котра читатиме і міркуватиме, чи підходжу я їй.
Всього мені один рік після 80. Не курив, не п’ю. Сам себе всім обслуговую. Чекаю на жінку, яка погодиться на переїзд до мене, щоб було можна говорити, порадитись. Щоб була душевна взаємність. У віці моя майбутня дружина років десь 73-77.


Петро Ф. Так досі сам ніяк не звикну. Кожний день плачу. Прожили 50 років. І ось уже два роки як покинула мене, боліла серцем.
Для життя в селищі-райцентрі є все. Не курю, до алкоголю байдужий. Син у Дніпрі, часто там буваю, дочка недалеко від мене, їздить до Дніпра на роботу, в неї, як і в сина, своя сім’я. В нас тут їздить електричка Чаплине-Дніпро, можна приїхати, подивитися, поговорити. Мені 76, високий, вага 90.


Віктор М. Давно розлучений, двоє дітей, одружені. Син на Донеччині, дочка у Кривому Розі. Працюю машиністом екскаватора, мешкаю у двокімнатці на другому поверсі. Мені 54-й, ріст 165-166, спортивної статури, добрий, веселий, дбайливий, з почуттям гумору. Спиртні напої не вживаю зовсім, курю.


Ігор В. з Петропавлівського району. Дотримуюся здорових правил, не вживаю алкоголю, не курю. Спокійний, сором’язливий, добрий. Свій дім, город, сад. Роблю євроремонт дома. Іноді з друзями й родичами їздимо на природу. Маю надійних друзів, які поводяться порядно. Мені 31 рік, ріст 175, спортивної статури. Жонатий не був, освіта вища технічна, працюю, забезпечений. Хочеться з’єднати свою долю з надійною жінкою, котра мріє, як і я, про сім’ю. Є мама, брат і сестра, в них прекрасні сім’ї, вони дбайливі господарі, добре заробляють. Свою дорогу обраницю шануватиму, оточу піклуванням.
Дмитро В. з Дніпра. Ще не був жонатий, 28 років, ріст 182, здоровий спосіб життя, вища освіта, постійна робота, цілком достатня, щоб утримувати сім’ю. Своя квартира на лівому березі. Буду радий відгукові дівчини, котра так само хоче створити сім’ю.


Лідія О. з Новомосковська.Врівноважена, несварлива, віруюча,
стараюся жити по божих заповідях, але важко бути самій. Хотілося б дочекатися зустрічі з близькою духом v людиною, чоловіком, котрий став \ би улюбленим, відданим супут-1 ником, надійним другом у житті. Хотілося б, щоб це був одинак без дітей, щоби мешкав у своїй квар-‘ тирі чи в будинку, вік може бути від 50 до 70 років. Звісно, щоб не був сильно прив’язаний до чарки або до гуляння, а був однолюб. Такий, як і я, котрий шукає свою половинку щастя. Мені 66, 165, вага 65.


Валентина Ж. Діти дорослі. Ще мрію про щасливе життя з чоловіком добрим, чуйним, який прагне сімейного затишку, жіночої ласки. Мені 58, ріст 165, струнка, виглядаю молодшою. Вдова, на пенсії. Працювала вихователькою в дитячому садку. Дуже чекатиму на відгук. Решта подробиць – при особистому спілкуванні.
Катерина К. 52 роки, ріст 170, вага 75. Дочка з двома онуками і чоловіком живуть у місті.
Знаю сільське життя, все вмію, добра, без шкідливих звичок. Та хочеться про когось піклуватися, відчувати тепло. Не треба багатства, вигоди, прагну надійного, душевного, простого чоловіка. До такого погоджуся переїхати.

Ганна Ш. із Солонянського району. Не склалось особисте. Весь час жіночий колектив. Свою долю ще не знайшла… Живу з батьками, працюю у Дніпрі. 38 років, ріст 165, повненька, але гарненька, знак Тельця, за фахом і швачка, і бухгалтер, і вихователька.


Щоб надрукуватися на нашій сторінці (виходить у кожному числі газети), пишіть так, як умієте. Але не скупіться: чим докладніше буде розказана ваша історія, ваша правда, тим більше матимете шансів на успіх.
Написане надішліть на адресу: Олені ДЕСЯТЕРИК, газета «Зоря», Січеславська Набережна, 33, Дніпро, 49000. І свій лист-відгук на ту чи іншу публікацію (з указанням дати!) так само шлете мені, а я перешлю тій людині, з якою хочете познайомитися. Індивідуального листування з дописувачами не веду. Адреси і прізвища не розголошую, не висилаю і ПРОШУ ДО РЕДАКЦІЇ НЕ ПРИЇЗДИТИ.
Щиро ваша О. Д.