Газета "ЗОРЯ"

З чого слід починати займатися криптовалютою

З чого слід починати займатися криптовалютою

Криптовалюта дуже стрімко вривається в наше життя і стає дуже популярним активом для інвестування коштів. Проте будучи ще не повністю дослідженою та вивченою сферою, багато хто вагається або просто не розуміє, як почати займатися криптовалютою та з чого почати. А починати завжди слід з теорії та підбору надійної платформи для торгівлі криптовалютою.

Саме про це і буде наша стаття.

Криптовалюта: як почати

Перш за все слід розібратися із такими поняттями, як криптовалюта, криптовалютна платформа, криптобіржа, блокчейн, офер та його види. а також з рядом інших необхідних термінів, які стовідсотково зустрінуться трейдеру. Серед них: токен, фіат, альткоін, стейблкоін, ринок (з усіма його видами), маржинальність, стакан, майнінг, трейдінг, мережа, стандарт токена, волатильність, ліквідність, ноди, розумній контракти та інші.

Усю необхідну інформацію на тему “Криптовалюта: як почати” ви можете знайти в джерелах декількох видів. Серед них:

Яке джерело краще використовувати для навчання торгування криптовалютою новачкові?

Краще за все брати необхідну інформацію, яку подає платформа для торгівлі цифровою валютою, наприклад, криптовалютна біржа WhiteBIT. Адже вона є зацікавленою у заробітку своїх користувачів, які сплачують комісії за користування послугами біржі, а та, у свою чергу, на цьому заробляє. Тут все дуже взаємозалежно.

Інформація на сайті криптобіржі є точно достовірною та тисячу разів перевіреною працівниками платформи. До того ж біржі часто пропонують читати їх блоги, прийматися участь у АМА сесіях, слухати їх вузьконаправлені вебінари та брати участь у різних змаганнях. З кожної такої активності новачок може винести для себе досить немало нової інформації.

Тож якщо ви все ще думаєте інвестувати у криптовалюту, а як почати ще не розумієте, то просто обирайте надійну міжнародну криптовалютну платформу та виконуйте всі її рекомендації.