Газета "ЗОРЯ"

У Дніпрі відбудеться масштабне свято до Дня Європи

Цими вихідними біля ДніпроОДА відзначать День Європи. Відбудеться масштабне свято для всієї родини. Просто неба пройдуть безкоштовні уроки англійської, кінопокази світових шедеврів, танцювальні майстер-класи та кулінарні бої.

– 19 травня всі бажаючі дізнаються багато цікавого про європейську культуру і традиції. На гостей чекають незабутні враження та нові знайомства, – розповіла радник очільника області Ольга Горб. – Під час Дня Європи кожен знайде щось цікаве для себе, адже програма дуже насичена.
На початку свята – парад прапорів 28 країн Європейського союзу. Для поціновувачів прекрасного – трансляція шедеврів світової класики просто неба, майстер-класи з живопису, алея 3D-фотозон найвідоміших європейських пам’яток.
Покращити знання з англійської можна буде під час занять на траві. Для всіх, хто за здоровий спосіб життя – йога на свіжому повітрі, спортивні заняття і танцювальні майстер-класи.
«Смачна» частина свята – «Європейський пікнік» та кулінарні бої з переможцем шоу «Майстер шеф» Євгеном Клопотенком.
Маленькі гості зможуть розважитися у дитячому містечку. Там розташуються захоплюючі атракціони, весела анімація, ляльковий театр, ростові ляльки та смачні ласощі.
Родзинка свята – соціальний проект «Здійснення мрії», під час якого організатори втілять в життя заповітне бажання одного з учасників.
Протягом дня лунатимуть музичні хіти, виступить хедлайнер – учасник нацвідбору пісенного конкурсу «Євробачення-2018», гурт «KAZKA».
Святкування пройде у двох локаціях: на площі біля ДніпроОДА та у Сквері Героїв. Адреса: м. Дніпро, проспект О. Поля, 1. Початок – об 11.00.