Газета "ЗОРЯ"

У Дніпрі осучаснюють дитсадок №165

Колись сіра та похмура будівля дніпровського дитсадка №165 тепер – наче веселка. Підрядники завершують капітальний ремонт дошкільного закладу. Вже на фініші – внутрішні оздоблювальні роботи, нині у розпалі – облаштування території.

Півстолітню будівлю дитсадка «Сонячний», що на проспекті Гагаріна, повністю оновили – від підвалу до покрівлі. Модернізували та утеплили фасад, замінили вікна та усі внутрішні комунікації. Дитячі спальні та ігрові тепер – яскраві і теплі. Нині у кімнатах роблять «останні штрихи» та вже розставляють меблі.
– Ми хотіли бачити садочок комфортним та затишним, із просторими й світлими кімнатами. Таким він і став. Усі наші очікування справдилися. Як тільки закінчаться вуличні роботи, вже зможемо прийняти діточок, – розповіла завідувачка дитсадка №165 Надія Бєлова.
Нині підрядники приводять до ладу навколишню територію. Укладають асфальт та монтують альтанки. Їх буде шість – по одній для кожної дитячої групи. Також поряд з’являться спортивний та ігровий майданчики з гойдалками і пісочницями.
Дитсадок зможе прийняти 120 дітей. У ньому буде шість груп – одна ясельна та 5 дошкільних.