Газета "ЗОРЯ"

Підприємців області запрошують взяти участь у торговельній місії до США

Підприємців Дніпропетровщини запрошують приєднатися до торговельної місії до США. Долучитися можуть виробники обладнання харчової промисловості, снеків та інгредієнтів до них. Учасники відвідають виставки, тренінги, зможуть налагодити нові бізнес-зв’язки.
– Участь у місії – гарна нагода для підприємців Дніпропетровщини отримати міжнародний досвід, дізнатися про особливості американського ринку, експорті можливості, налагодити нові канали збуту, – зазначають в обласному управлінні зовнішньоекономічної діяльності.– Сподіваємося, що наші виробники будуть активно реєструватися і успішно пройдуть конкурсний відбір.
Місія проходитиме 22-25 березня 2020 року. Учасники побувають у м. Шарлотт, що у Північній Кароліні. Вони відвідають щорічну міжнародну виставку індустрії снеків SNAXPO 2020, візьмуть участь у нетворкінгах та освітніх заходах, зустрінуться з потенційними американськими партнерами.
Відбір компаній-учасників триватиме до 17 січня включно. Остаточний склад української бізнес-делегації визначать 24 січня. До складу делегації потраплять представники 10 компанії-переможців.
Ознайомитися з умовами та зареєструватися можна на сайті: https://preview.mailerlite.com/a6v4b0?fbclid=IwAR3fI_7VxptysCJbI9_THmlE7wmvCP7RIluEsF6oSlZ96XaBRIcGrC-kkVc.
Організатори – Рада з питань експорту продовольства спільно з Державною установою «Офіс з просування експорту України».