Газета "ЗОРЯ"

Переселенцям та мешканцям регіону допоможуть знайти гідну роботу

Переселенців та мешканців Дніпропетровщини запрошують приєднатися до соціального проекту «Гідна праця». Безкоштовні тренінги допоможуть знайти кращу роботу або розпочати власну справу, повідомили в департаменті соціального захисту населення ДніпроОДА
Навчальний проект «Гідна праця» передбачає три етапи. Перший – стартові тренінги. Учасники отримають базові навички самопрезентації, пошуку роботи та дізнаються про особливості ринку праці в регіоні. Навчання проходитиме в грудні.

Другий етап відбудеться у січні-лютому 2018 року. Навчання окремо проходитимуть ті, хто хоче знайти кращу роботу, й ті, хто прагне почати власний бізнес.

Найвідповідальніші та найбільш цілеспрямовані учасники перших двох етапів отримають можливість безкоштовно пройти курси з підвищення кваліфікації або перекваліфікації. Вони відбудуться в квітні 2018-го.

Щоб приєднатися до проекту, слід зареєструватися до 30 листопада. Тренінги будуть проводитися у містах Павлоград, Кам’янське, Верхньодніпровськ, Вільногірськ та селі Чумаки. Подробиці – за телефонами 067-643-40-40, 093-5-220-220, 067-564-46-64.

Програму «Гідна праця» започаткував Український фонд соціальних інвестицій за кошти Уряду Німеччини.