Газета "ЗОРЯ"

Криворізькі правоохоронці припинили роботу онлайн-порностудії

В одному з будинків поліцейські виявили квартиру, облаштовану  комп’ютерною технікою та іншими приладами, які використовувались для розповсюдження порнографічної продукції. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, 20 жовтня співробітники Покровського відділення поліції провели в орендованій квартирі санкціонований обшук. У приміщенні перебували 25-річна жінка та 26-річний чоловік, які винайняли квартиру та облаштували її для виготовлення та розповсюдження через мережу Інтернет відео порнографічного характеру. 

За результатами обшуку правоохоронці вилучили чотири ноутбуки з відеозаписами та фотографіями порнографічного характеру, роутер та іншу техніку.

Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут й розповсюдження порнографічних предметів). Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські призначили ряд експертиз. Також тривають оперативно розшукові заходи, направлені на встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності.