Газета "ЗОРЯ"

Головна редакторка газети «Ліца», яка напала на журналістку, відмовилася від власних адвокатів

Головна редакторка газети «Ліца», яка накинулася на журналістку “ДніпроTV”, сьогодні відмовилася від власних адвокатів. Жінка своєї провини не визнає, а її версія подій суттєво відрізняється від зафільмованих фактів. Цього разу Олена Гарагуц вирішила змінити захисників. Про кардинальне підготовче засідання у справі – дивіться у сюжеті.

Олена Гарагуц, обвинувачена у справі про напад та побиття журналістки “ДніпроTV”, під час другого підготовчого засідання суду у справі, зненацька відмовилася від своїх адвокатів та подала клопотання, аби їй надали державного правового захисника. На питання суду: “Чому?” – відповідала довго і важко:

“Я не маю правової кваліфікації. Я не знаю, на розсуд суду. Як суд вирішить, так хай і буде”.

Нагадаємо, головна редакторка газети «Ліца» місяць тому показала своє справжнє лице. До початку засідання суду по справі щодо захисту ділової репутації Дніпровської міської ради, де відповідачем є депутат «Слуг народу» Максим Бужанський і видання «Ліца»,  жінка напала на журналістку “ДніпроTV”. У відповідь на питання Гарагуц чимдуж почала тягати журналістку за волосся.

При цьому Олена Гарагуц свої провини не вбачає. У поясненнях до матеріалів справи запевняє: її провакували, побили, відеодокази – це монтаж. І взагалі, все це – злочинна змова проти неї. У своїй скарзі до суду говорить: з нашою журналісткою були охоронці, але спочатку вказує двох, а нижче – трьох охоронців. Колектив “ДніпроTV” надав усі оригінали відеозаписів, аби суд переконався, що окрім журналіста та оператора біля зали засідання нікого не було. А от головна редакторка газети «Ліца», скоріш за все, такими захисниками обзавелася – манери, які, як і раніше, залишають бажати кращого.

 -Слушай, иди отсюда.

– Ви чого, я не з вами взагалі спілкуюся.

-Пошла вон.


Тож, чому Олена Гарагуц вирішила змінити власних адвокатів на державного? Чи не для затягування судового процесу?

Дату наступного засідання призначили – п’ятниця. Та скоріш за все, процес таки затягнеться, адже новому захиснику пані Гарагуц знадобиться час, аби детально вивчити матеріали справи. 

Источник: ДніпроTV