Газета "ЗОРЯ"

Дніпровську молодь запрошують на ярмарок вакансій від ЄС

Як скласти резюме, успішно пройти співбесіду та розпочати кар’єру. Про це зможуть дізнатися студенти та випускники Дніпропетровщини на ярмарку вакансій від ЄС. Зустріч відбудеться у Дніпрі 25 квітня. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

– Ярмарки вакансій – це гарна можливість для старту кар’єри та професійного розвитку. Запрошуємо молодь Дніпропетровщини завітати на День кар’єри ЄС. На відвідувачів чекають зустрічі із представниками європейських та українських компаній, безкоштовні тренінги та обговорення, – розповіли в департаменті.
Учасники Дня кар’єри зможуть поспілкуватися із роботодавцями та більше дізнатися про можливості навчання за кордоном. О 14:00 – взяти участь у дискусії «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз».
Початок – 25 квітня о 10:00. Молодь чекають за адресою: м. Дніпро, пл. Шевченка, 1, Палац Студентів ДНУ ім. О. Гончара. Вхід вільний.
Захід проводиться за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні. Деталі – на сайті (https://euroquiz.org.ua/career-days) або у Facebook (https://www.facebook.com/events/831997890470783/).