Газета "ЗОРЯ"

У Павлоградському районі внаслідок ДТП загинули двоє людей

29-го січня о 19:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на автошляху «М-04 Е-25, 295км»  поблизу селища Богуслав Павлоградського району, виникло займання легкової автівки.

За викликом одразу було направлено чергові відділення 27-ої та 37-ої державних пожежно-рятувальних частин 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «ВАЗ-2111» 2006 року випуску та «Mazda-6» 2016 року випуску, сталось займання моторного відсіку “ВАЗу”. Рятувальники почали ліквідацію пожежі та вивільнення постраждалих з понівечених автівок.

Працівниками пожежно-рятувального підрозділу за допомогою електричних ножиць та бензорізу деблоковували тіла двох загиблих (водія 1976 р.н. та пасажирки 1980 р.н.) з понівеченого автомобілю «ВАЗ-2111». Проведено відключення клем акумулятора автомобіля, проведено змив ПММ з автошляху та забезпечено пожежну безпеку на місці події. Водія автомобіля «Mazda-6» у тяжкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення Павлоградської міськлікарні №4

Всі обставини ДТП з’ясовують правоохоронні органи. До надання допомоги було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.