Газета "ЗОРЯ"

На Дніпропетровщині все більше міст приймають «ПРОПОЗИЦІЮ»

Нагадаємо, що «Пропозицію» заснував дніпровський міський голова Борис Філатов. Мер вважає, що центральна влада мусить займатися економікою, обороною, збройними силами, держбезпекою, зовнішньою політикою, реформами. Завдання ж місцевого самоврядування – благоустрій та покращення життя на місцях.

Марганець сказав «Так!»

16 липня в Марганці міський голова
Олена Жадько представила свою команду в складі
партії «Пропозиція»

До неї увійшли професіонали і ті, хто готовий міняти життя рідного міста. Це заступник начальника відділу освіти Марганецької міськради Алла Фоміна, в. о. директора Центру первинної медико-санітарної допомоги Ірина Чичик, депутат Марганецької міськради Євген Євдокименко, начальник відділу культури виконкому Марганецької міськради Олена Буякова і, відповідно, сама мер міста.

Партія «Пропозиція» – це не опозиція. Це позиція «за»: за продовження тих справ, які ми почали, за зміни в медицині і в житлово-комунальній галузі Марганця, за ті роботи, які ми вже виконали і хочемо продовжити ще наступні
п’ять років. Адже ні до нас, ні після нас ніхто так не буде працювати: по-діловому, чітко і результативно! Ми вже зробили дуже багато: нові вулиці, освітлення, нові амбулаторії, дитячі садки, капітальний ремонт п’яти шкіл. Представляємо сьогодні нову партію, партію місцевого самоврядування. Партію тих людей, які забезпечують комфортне життя людей у містах. Це боротьба не за лідерів країни, а за кожного жителя України!
– підкреслила Олена Анатоліївна.

Нова команда наголошує, що «Пропозиція» – це розвиток місцевого самоврядування, можливість йти вперед і думати про комфортне життя марганчан.

У Новомосковську зробили ставку на досвід

Тут команду «Пропозиції» представили 17 липня у форматі open-space прямо в міському парку

Новомосковська Віктором Литвищенком до команди увійшли радник міського голови Ігор Гуртовий, депутат і секретар Перещепинської міської ОТГ Марина Копитько, депутат Новомосковської міськради VII скликання Надія Нечта, директор КП «НККП» Віталій Ракаєв і багато інших.

Як зазначив міський голова, в Україні близько 300 партій, але час підтверджує, що державі не вистачає тієї, яка представляла б інтереси місцевого самоврядування.

– 26 років я працюю у місцевому самоврядуванні й можу порівнювати партії, які були, з партіями, які є. І скажу, що до сьогоднішнього дня жодна політична сила не декларувала чітко те, що місцеве самоврядування – основна в державі. Інтереси народу безпосередньо пов’язані з місцевим самоврядуванням. Захищати і представляти інтереси народу, забезпечувати комфортне і гідне життя може саме місцева влада. Звичайно, не без інших гілок влади: обласної та на рівні держави. Робити все це дуже непросто, адже більше половини місцевого бюджету йде на інші рівні. Тому, коли говорять про децентралізацію – це те, що може і буде робити нова політична сила «Пропозиція». Щоб податки і досягнення місцевих громад йшли в основному саме на розвиток життя тут, на місцях. Наша партія «Пропозиція» – це партія, яка може допомогти нашій країні! – зазначив він.

Мирослава БОРХЕС