Газета "ЗОРЯ"

Дніпровський академічний театр драми та комедії святкує своє 90-річчя

 Дніпровський академічний театр драми та комедії відзначив своє 90-річчя. З ювілейною датою керівників та акторів закладу привітали представники міської та обласної ради, народні депутати України, а також колеги.

«Вітаю увесь колектив Дніпровського академічного театру драми та комедії зі святковою ювілейною датою – 90 років! У вашому дружньому колективі є актори, які працювали в театрі все своє життя, присвятили себе сцені всією душею. Дякуємо за вашу працю, талант та відданість справі. Низький уклін усім вам, акторам. Браво!» – сказав заступник міського голови  Олександр Санжара, вітаючи колектив театру.

Також під час заходу посадовець вручив народній артистці України Людмилі Вершиніній регалії почесної громадянки Дніпра, а провідним акторам театру – подяки міського голови та почесні грамоти міської ради.

Заступник міського голови зауважив, що це перше звання почесного громадянина саме Дніпра. До цього часу відзнака мала назву «Почесний  громадянин Дніпропетровська».

«Сьогодні відзначаємо свято і чекаємо з надією завтрашнього дня, наших глядачів. Театр продовжуватиме нести духовність і моральність», – заявив художній керівник Дніпровського академічного театру драми та комедії Жан Мельников.