Школярів області запрошують створити місто своєї мрії

  29.06.2018 13:58   -
Новини

Яке воно – місто мрії? Поміркувати над цим питанням запрошують школярів Дніпропетровщини. Їх чекають на архітектурному фесті ARCHIKIDZ!, що пройде 1 липня в селі Військове, – про це розповіла радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

ARCHIKIDZ! – це архітектурний фест, запозичений у європейців. Освітній захід стартував в Амстердамі у 2011-му. У Дніпрі він пройде вперше, розповіла радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.
-На одному майданчику зустрінуться діти різного віку, аби разом поміркувати – яким має бути місто мрії. Учасники ділитимуться власним баченням сучасного мегаполісу, – зазначила Ольга Горб.
Вже на фесті хлопчиків та дівчаток навчать, як втілювати задумане у життя. Робитимуть це сучасні містобудівельники, архітектори та дизайнери. Вони ділитимуться своїм досвідом та неймовірними історіями.
На дітей чекають веселі конкурси, ігри, майстер-класи, а ще – музично-літературний концерт.
Місце зустрічі – ландшафтний парк Світлани Кульбашної у селі Військове. Участь безкоштовна, як і підвіз на фест. Відправка автобусів – о 9.00 від дніпровського «Парку ракет», пр. Поля, 2.
Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoSYLjz_zYXRHCGEqhrEogU8_XVWMC22tIzW98uj5hd1s_mA/closedform. Деталі – за посиланням: https://www.facebook.com/archikidz.ua.