У Музеї українського живопису відкрилася унікальна виставка

  20.06.2018 16:32   -
Новини

Понад 50 гравюр великого художника Рембрандта ван Рейна – в художньому музеї Дніпра. Їх відтворив французький митець ХІХ століття Арман Дюран. Побачити унікальні роботи можна до 26 липня.
– Дюранівські репродукції робіт Рембрандта – у добірках найвідоміших колекціонерів Східної Європи. Вони представляють собою велику художню спадщину. У дніпрян є унікальна можливість насолодитися переглядом цих творів. Вони пробудуть у художньому музеї Дніпра до 26 липня, – повідомили в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.
Рембрандт – великий нідерландський художник доби бароко. Оригінали його творів – у найвідоміших музеях Амстердаму, Парижа, Стокгольму, Нью-Йорка та Берліну.
– Гравюри Рембрандта – вражаючі. Проте дошки для їх виготовлення з часом зіпсувалися. Арман Дюран захоплювався творами Рембрандта і хотів зберегти спадок художника. Тож відтворив роботи свого попередника, – зазначили в управлінні.
Музей українського живопису знаходиться за адресою: Троїцька площа, 5а.
Окрім представлених робіт, там є відеогід і тематична кімната для фото. Вартість квитків: 100 грн – дорослий, 75 грн – студентський, 50 грн – дитячий і 35 грн – діти у складі організованої групи з педагогом.