На Дніпропетровщині вже відкрили дев’ять офіційних пляжів

  08.06.2018 00:21   -
Новини

На Дніпропетровщині вже працюють дев’ять офіційних пляжів. Ще на чотирьох завершують підготовку до купального сезону. Про це повідомили в управлінні цивільного захисту ДніпроОДА.

– Щоб уникнути небезпеки на воді, необхідно купатися тільки на офіційних пляжах. Напередодні сезону вони проходять перевірку та отримують паспорти готовності. Дозвіл на прийом відпочивальників – лише у тих, які відповідають всім вимогам, – розповіли в управлінні.
Вже відкрилися пляжі у Дніпрі (центральний парк культури та відпочинку «Придніпровський», парк культури та відпочинку «Сагайдак», центральний парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка), Нікополі (міський пляж по вул. Набережна), Новомосковську (пляж у міському парку), Павлограді (пляж у парку Першого травня), Апостолівському та Верхньодніпровському районах (Зеленодольський міський пляж; пляжі у місті Верхньодніпровськ та у селищі Дніпровське). Там працюють рятувальники і медики, обстежене дно, є переодягальні, сонцезахисні конструкції та контейнери для сміття.
Завершують підготовку до прийому відпочивальників на трьох пляжах Кривого Рогу та на одному – у Петриківському районі