Об’єднані громади Дніпропетровщини можуть виграти європейский грант

  07.06.2018 16:26   -
Новини

Об’єднані громади Дніпропетровщини, які прагнуть розвивати екологічні види транспорту, запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі. Переможці отримають грант на проведення на своїй території Європейського тижня мобільності-2018.

Європейський тиждень мобільності – загальноєвропейська ініціатива з популяризації «зеленого транспорту». Це можуть бути піша хода, велосипедні поїздки, громадський транспорт, екологічні автівки та ін.
Умови участі в конкурсі – прості. Слід подати проектну заявку та заповнити форму бюджету проекту. Кінцевий строк – 18 червня 2018 року.
Запропоновані проекти мають бути завершені не пізніше 15 жовтня 2018-го, обсяг очікуваного фінансування – до 60 тис. грн.
Деталі конкурсу – за посиланням: http://www.mobilityweek.org.ua/wp-content/uploads/EMW-Rules-2018-1-1.pdf. Крім ОТГ, у ньому можуть брати участь громадські організації, зареєстровані на території цих громад.
Конкурс – частина проекту «Зелене світло велоруху у громадах», який проводить громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
Додаткова інформація – за тел.: (067) 493-75-68 або електронною адесою ivan@csbi.org.ua.