Випускників області запрошують позмагатися у конкурсі на кращий вальс

  22.05.2018 17:24   -
Новини

Випускників шкіл Дніпропетровщини запрошують взяти участь у конкурсі «Dnepr Valse»-2018. Для цього треба зняти відеоролик вальсу, який виконуватиметься на останньому дзвонику. Оцінуватимуть танець у кілька етапів – і соцмережі, і компетентне журі. Серед десяти фіналістів оберуть одного переможця.
– Щороку на останній дзвоник випускники готують вальс. Він особливий, бо символізує прощання зі школою. Пропонуємо учням зняти на відео свій випускний танець і надіслати його на обласний конкурс. До масштабного свята запрошуємо долучитися всі школи області, – зазначив заступник начальника управління молоді і спорту ДніпроОДА Владислав Яцук.
Бажаючим взяти участь у конкурсі спочатку треба підписатися на сторінку у Facebook (https://www.facebook.com/dneprvalse/?ref=br_rs) або Instagram. Потім заповнити заявку (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKysOdUPCPiHucAuojMDtYDbvaytd_t2qoZFeuKcerVJmOYg/viewform).
Наступний крок – шкільний вальс. Його слід зняти на відеокамеру і протягом тижня після останнього дзвоника надіслати на конкурс. Головні умови – ролик має бути гарної якості, а в кадрі добре видно весь танцювальний майданчик.
Голосування та підведення підсумків – у кілька етапів. Перший – триватиме з 6 по 11 червня. Учасників оцінюватимуть користувачі соцмереж. За кількістю онлайн-голосів у фінал вийдуть десять найкращих вальсів.
З 12 до 15 червня фіналісти оцінюватимуть один одного – це наступний етап конкурсу. Своїм суперникам танцюристи мають поставити від 1 до 9 балів.
Останнє слово – за професійним незалежним журі. Воно визначить абсолютного переможця 16 червня на Фестивальному причалі.
Школа, у якій навчаються переможці конкурсу, отримає телевізор. Усі інші, хто вийде у фінал, – дипломи та подарунки. На сьогодні в конкурсі зареєструвалися понад 30 шкіл області.