У Дніпрі триває Міжнародний дитячий фестиваль

  21.05.2018 11:23   -
Новини

У Дніпрі проходить Міжнародний дитячий фольклорний фестиваль «Орлятко збирає друзів». До нього приєднались учасники зі всієї України та з 10 країн світу, – про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.

– Щороку на фестиваль приїжджають сотні учасників зі всієї України та з-за кордону. Цьогоріч до свята приєднаються 14 колективів з інших країн. Діти зможуть продемонструвати свої таланти та знайти нових друзів, – розповіли в управлінні.
На запрошення «орлят» охоче відгукнулися дитячі колективи з Румунії, Литви, Болгарії, Македонії, Чехії, Угорщини, Грузії, Туреччини, Азербайджану та Польщі.
Фестиваль триває три дні – з 19 по 21 травня і проходить в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету. На сьогоднішньому гала-концерті кожен творчий колектив покаже найбільш яскраві й видовищні номери зі свого репертуару.
Нагадаємо, фестиваль «Орлятко збирає друзів» проводиться вже 22-й рік поспіль. За весь час існування в ньому взяли участь понад півтори сотні дитячих колективів із різних країн світу. Це більше 20 тисяч юних талантів.