У Дніпрі «зірки» дадуть безкоштовний концерт для АТОвців та волонтерів

  04.05.2018 19:55   -
Новини

У театрі опери та балету Дніпра українські “зірки” дадуть безкоштовний концерт для волонтерів, АТОвців та їхніх родин. На сцену вийдуть учасник гурту «ТНМК» Фоззі, співак Олександр Павлик, шоумен Олександр Педан, співак Сашко Положинський, гурт «Козак сістем» та інші відомі виконавці.

– До Дніпра їде футбольний клуб «Маестро», який об’єднує українських зірок. Спочатку вони дадуть концерт для АТОвців, їхніх родин та волонтерів. Потім – зіграють товариський матч з благодійним фондом футболіста Романа Зозулі «Народна армія, – розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.
Концерт відбудеться 9 травня у театрі опери та балету за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 72А. Початок – о 12.00.
Після концерту о 15:00 відбудеться футбольний матч між «Маестро» та «Народною армією». Місце зустрічі: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 26, стадіон «Монтажник».
Подивитися концерт та повболівати під час футбольного матчу можуть всі бажаючі АТОвці, їхні рідні, волонтери. Єдина умова – зареєструватися за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeX8HG7xTjiFmMFr-X70HwFw78vSpQS18fx5AsbctesblgVkg/viewform).
Нагадаємо, футбольний клуб «Маестро» — українське благодійне об’єднання артистів та бізнесменів. Вони пропагують здоровий спосіб життя та популяризують футбол. Організовуючи матчі та турніри, залучають кошти на благодійність.