В області стартували перевірки раніше відремонтованих доріг

  27.04.2018 20:28   -
Новини

Як відремонтовані за попередні два роки дороги пережили зиму? На Дніпропетровщині стартували перші у цьому році перевірки. Спеціальна комісія вже побувала у Покровському районі. Що побачила, – повідомили у прес-службі ДніпроОДА.

Капітально відремонтоване покриття має служити щонайменше 5 років – така гарантія від підрядників. Це прописано у договорах. Як і те, що недоліки вони мають переробляти власним коштом.
Спецкомісія з представників ДніпроОДА, технагляду, підрядних організацій, місцевих громад та громадськості вже побувала у селищі Покровське. У 2016-му тут відремонтували 4,3 тисяч кв. метрів дорожнього покриття на вулиці Грушевського.
– Живу на цій вулиці 35 років, дорога була розбита, в ямах. Після ремонту вже минув час – жодного дефекту. Станом покриття задоволена, – розповіла місцева мешканка Людмила Лавиненко.
Не потребує коментарів дорога на вулиці Центральна у селищі Просяна. У 2017-му тут капітально оновили 4,5 тисяч кв. метрів асфальту. Після зими – дефекти на трьох ділянках. Як зазначила член комісії, заступник начальника управління дорожньо-транспортного господарства департаменту ЖКГ та будівництва ДніпроОДА Тетяна Добровольська, підрядник має місяць на усунення пошкоджень.