Оригінальні жіночі бізнес-проекти Дніпропетровщини були представлені на Всеукраїнському Networking

23 квітня 2018 року у Всеукраїнському Networking «Жінка. Кар’єра. Бізнес», що проходить у Міжнародному конгрес-центрі «Український дім», взяла участь директор Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова та успішні жінки-підприємці регіону, які заснували власні успішні бізнес-проекти та особистими прикладами надихали на відкриття власної справи тих, хто досі має сумніви

Чи стане 2018-ий роком, коли ваша мрія, яку ви плекали стільки часу, нарешті почне приносити гроші? Дослідження, проведене британським банком NatWest, показало, що розпочати власну справу наважується на третину менше жінок, ніж чоловіків. Вони пояснюють це насамперед страхом зазнати невдачі.

23 квітня 2018 року у Міжнародному конгрес-центрі «Український дім» проходить Всеукраїнський Networking «Жінка. Кар’єра. Бізнес», організатором якого є Державна служба зайнятості.

В рамках масштабного заходу успішні жінки-підприємці з усієї країни, які активно співпрацюють зі службою зайнятості, презентують свій бізнес, продукцію, яку випускає їх підприємство, а також обмінюються досвідом та кращими практиками роботи.

Кожен учасник дізнається про досвід запуску та просування успішних проектів; отримає цінні поради, рекомендації та знання, необхідні кожному підприємцю-початківцю; матиме живе спілкування, відповіді на питання, нетворкінг; а головне – здобуде натхнення і мотивацію для реалізації власної мрії про бізнес.

Дніпропетровську обласну службу зайнятості представляли: директор обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова, директор Дніпропетровського ЦПТО ДСЗ Лариса Сидорчук, заступник начальника відділу організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ Наталія Селякова, директор підприємства ТОВ «Оберіг НМСК» Ірина Дмитрюк (м. Новомосковськ), керівник дизайн-студії, дизайнер інтер’єру Ольга Астаф’єва (м. Павлоград), фізична особа-підприємець Ірина Кравець (м. Кривий Ріг).

Яскраві, талановиті та енергійні жінки, які заснували власні успішні бізнес-проекти, поділилися історіями створення брендів та особистими прикладами надихали на відкриття власної справи тих, хто досі має сумніви.
За особистий внесок у розвиток жіночого підприємництва в Україні, активну участь у проведенні Всеукраїнського заходу в.о. голови Державної служби зайнятості (ЦА) Валерій Ярошенко нагородив роботодавців Дніпропетровського регіону Дипломами та Подяками.

«Для здійснення великої справи ми повинні не тільки діяти, але й мріяти, і не тільки планувати, але й вірити. До кінця 2018 року ми плануємо створити 10 робочих місць», – зазначає директор підприємства ТОВ «Оберіг НМСК» Ірина Дмитрюк.

«Моя Формула успіху – щоденно займатися улюбленою справою, яка в першу чергу приносить задоволення. За сприяння служби зайнятості планую укомплектувати свій штат», – акцентує дизайнер інтер’єру Ольга Астаф’єва.
«На нашому підприємстві планується створення 3 робочих місць, на які здійснюється підбір претендентів з числа учасників АТО та їх сімей, внутрішньо переміщених осіб або осіб з інвалідністю. Також хочу зауважити, що на замовлення нашого підприємства Криворізьким міськрайонний центром зайнятості було здійснено підбір працівників на посаду менеджер (управитель), організовано стажування на робочому місці 2 безробітних, які були працевлаштовані на вакантні посади», – наголосила ФОП Ірина Кравець.

Дуже важливо знайти певну нішу і з’ясувати, чого саме в ній бракує, чого не роблять інші люди. Якщо ви не пропонуєте чогось радикально нового, доведеться зосередитися на унікальній торговій пропозиції – тобто знайти оригінальний новий кут, під яким ви просуватимете свій продукт чи послугу на ринку. Це – ваш ключ до успіху.

Поділитись: