У Петриківці зводять сучасний стадіон

  18.04.2018 00:04   -
Новини

Поруч із реконструйованою Петриківською опорною школою зводять сучасний стадіон. Футбольне поле та декілька майданчиків для занять різними видами спорту з’являться вже цьогоріч,- повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

На реконструйованому стадіоні буде сучасне футбольне поле та декілька майданчиків для занять різними видами спорту. У 2017 році біля Петриківської школи вже облаштували сучасні бігові доріжки, баскетбольний майданчик, встановили нові тренажери. Нині ремонтники взялися за футбольне поле – розрівнюють поверхню.
– Наша команда тренувалася на старому полі – трава, ворота та більш нічого. Це було дуже не зручно. А треба ж до змагань готуватися. Чекаємо на нове поле, щоб займатися та перемагати, – розповів 9-класник, учень спортивної дитячої школи Володимир Наливайко.
Майбутній стадіон матиме сучасне футбольне поле зі штучною травою. Поруч зведуть зони для настільного тенісу, волейболу та стрибків у довжину. Навколо стадіону облаштують глядацькі трибуни на 80 людей.
– Працюю в Петриківській школі 35 років й навіть не сподівалася, що дочекаюся такого дива. Мої вихованці отримають новий сучасний стадіон, якому можуть позаздрити навіть міські діти, – поділилася вчитель фізкультури Ірина Франчук.
Завершити всі роботи планують цьогоріч.
– Наш стадіон – і для тренувань учнів спортивної школи, й місце для всіх селищних та районних урочистостей. Цей майданчик єврозразка дозволить проводити тут змагання районного, обласного та навіть всеукраїнського рівня, – зазначила директор Петриківської опорної школи Марина Сорока.