У Дніпрі презентують роман про Майдан та АТО

  29.03.2018 21:08   -
Новини

У ДніпроОДА презентують книгу Володимира Глухіва «РнР. Реєстр непотрібних Речей». Вона описує події на Майдані та в АТО. Про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

– В ДніпроОДА вже відбувалися творчі вечори, присвячені подіям на Майдані та в АТО. Тут презентували книги «14 друзів хунти» та «Голос війни», фільми «Обличчя дніпровського Майдану» та «Невидимий батальйон». Актуальних тем торкалися у своїх виступах поет Орлуша, актриса Ада Роговцева, режисер Ахтем Сеітаблаєв. Наступного тижня знову запрошуємо на цікаву зустріч з очевидцем подій, – зазначили у прес-службі.
Автор роману «РнР. Реєстр непотрібних Речей» Володимир Глухів – кандидат медичних наук. Був на Майдані, пізніше – став військовим Збройних Сил України. Ці події й описав у своїй книзі. Проте в ній – не суха хронологія. Цей роман – про любов та свободу.
Презентація книги – 5 квітня. Під час зустрічі можна буде поспілкуватися з автором, придбати книгу, отримати автограф. Місце зустрічі – 3 поверх ДніпроОДА, пр. Поля, 1. Початок – о 19.00. Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFmT3S4Fx5zPaWYL0s9QX4CmUGo4q5XcbiiyIH4OwgeTrwSw/viewform.