На Дніпропетровщині почали роботу пересувні флюорографи

  26.03.2018 22:15   -
Новини

Перевірити здоров’я без відриву від буденних справ – таку можливість дають пересувні флюорографи. До 20 квітня вони курсуватимуть районами та містами Дніпропетровщини – обстежитися зможе кожен бажаючий. За цей час лікарі встигнуть прийняти майже 20 тисяч людей. Про це повідомила обласний фтизіатр Наталія Гранкіна.
– Вчасна діагностика та лікування – запорука успішної боротьби з туберкульозом. Швидко та без відриву від справ пройти обстеження можна ще протягом трьох тижнів в пересувних флюорографах. Вони приїжджають в людні місця міст та районів області. Прийом – безкоштовний, – зазначила Наталія Гранкіна.
Результати дослідження пацієнти лабораторій на колесах дізнаються одразу та отримають консультацію лікаря-фтизіатра. В разі необхідності пацієнта направляють на додаткове обстеження.Перевірки здоров’я організували до
Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, який відзначають 24 березня. Де працюватимуть виїзні флюорографи, дивіться за посиланнями:
https://adm.dp.gov.ua/ua/news/majzhe-20-tisyach-meshkanciv-dnipropetrovshini-obstezhat-u-peresuvnih-flyuorografah та
https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/24422/grafik-roboti-peresuvnih-flyuorografiv-z-26-bereznya-2018-roku-po-13-kvitnya-2018-roku-po-rajonam-mista-dnipra.