Громадам Дніпропетровщини допоможуть підвищити рівень безпеки

  16.03.2018 18:06   -
Новини

Безпечна громада та згуртовані мешканці – таку перспективу відкриває програма «Вартові безпеки», яка стартує в середині квітня й дозволяє отримати комплексну підтримку із вдосконалення своєї безпеки. 

Як повідомляє прес-служба ДніпроОДА, долучитися до програми можуть об’єднані територіальні громади або населені пункти, які належать до них. Також запрошують громадські організації та активістів, які готові втілити цікаві ініціативи й згуртувати навколо себе людей.
Програма «Вартові безпеки» включає кілька етапів. Зокрема, учасники дізнаються, як організувати місцеві пожежні команди, залучити населення до заходів з безпеки та заручитися підтримкою міжнародних партнерів. Крім того, громадам презентують кращі практики щодо оповіщення та відеоспостереження й розкажуть, у який спосіб підняти свій статус на національному рівні.
Найактивніші візьмуть участь у фестивалі «Ігри вогнеборців» у Києві.  Усе це дозволить територіальним об’єднанням краще адаптуватись до нових умов, сформувати імідж безпечної громади й підвищити свою інвестиційну привабливість.
Усім зацікавленим треба подати заявку до 10 квітня 2018 року. Якщо маєте питання – пишіть на пошту vognebortsi@in.ua.
Проект втілює громадська організація «Побратими» за Програмою «Долучайся!», яку фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).