Криничанська поліція отримала новий службовий автомобіль

  14.03.2018 01:05   -
Новини

Поліцейські Криничанського району отримали новий службовий автомобіль. Це одна з 24 автівок, які цьогоріч Головне управління Національної поліції України передало Дніпропетровщині. Машини допомагатимуть швидше реагувати на звернення мешканців області.

– Більша частина патрульних автівок Криничанського району – старенькі, тож оновлення автопарку для нас досить суттєве. Належне технічне оснащення – запорука ефективної роботи поліції. На новому транспорті патрульні швидше приїжджатимуть на місце виклику, – розповів в.о. начальника ГУНП Криничанського району Володимир Кияниця.
Автомобіль призначений для оперативного виїзду на місце подій. Він обладнаний окремим сидінням для безпечного перевезення затриманих. Нова патрульна автівка – одна з 24 машин, які цьогоріч передало Головне управління Національної поліції України до Дніпропетровської області.
Дніпропетровщина отримала «Skoda Rapid» та «Renault Duster». Вони економні та розраховані на різні дорожні умови. Автомобілі використовуватимуться групами реагування патрульної поліції в районах області. Крім того, нові іномарки забезпечуватимуть правопорядок на автошляхах регіону.
Нагадаємо, усього на Дніпропетровщині 54 відділи та відділення національної поліції.