Кращі каратисти Дніпропетровщини позмагалися на кубку області

  14.03.2018 01:01   -
Новини

У Дніпрі пройшов відкритий кубок області з карате, змагання відбулися в спортзалі Національного гірничого університету .За призові місця боролися 12 команд Дніпропетровщини та сусідніх регіонів.

У кубку з карате взяли участь команди з Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Нікополя та Криничок. Завітали й гості з Полтавської, Миколаївської та Запорізької областей. Загалом змагалися близько 200 спортсменів.
– Усі учасники боролися технічно, когось окремо виділити важко. Однак до трійки лідерів увійшли команди «Шафран» з Нікополя, «Дракон» з Кривого Рогу та «Олімпік» з Миколаєва. Вони посіли перше, друге й третє місця відповідно, – розповів президент обласної федерації карате Володимир Вілянський.
Змагання проходили у двох номінаціях – ката і куміте. Ката – формальне виконання вправ, куміте – поєдинки з суперниками. Наймолодша категорія учасників продемонструвала бій з манекеном під час виконання так званого комплексу «фантом».
-Тепер з учасників команд-призерів сформують збірну області, яка представить Дніпропетровщину на кубку України. Він відбудеться у травні 2018-го, – додав Володимир Вілянський.