Мінрегіон набирає регіональних експертів

  08.03.2018 19:01   -
Новини

Мінрегіон України в партнерстві з Програмою «U-LEAD з Європою» оголосили всеукраїнський конкурс з відбору спеціалістів до групи експертів. Вибрати сферу та спробувати свої сили можуть і фахівці із Дніпропетровщини. 

Регіональних експертів обирають за шістьма напрямками: комунікація, управління місцевими фінансами, регіональний розвиток, просторове планування й управління ресурсами, децентралізація, впровадження муніципальних послуг.
Детальніше про кожну вакансію – тут.
Кандидати мають заповнити анкету і надіслати її разом з резюме на адресу expertpool@u-lead.org.ua.
Кінцевий термін подання заявок – 11 березня 2018 року.
Кандидатів, які відповідатимуть вимогам посади, запросять на комп’ютерне тестування. У завданнях будуть питання на вербальне, логічне, абстрактне та математичне мислення.
Фахівці, які наберуть необхідну кількість балів, пройдуть тест на особисті якості. Крім того, з кандидатами проведе Skype-співбесіду психолог.
Заключне слово – за конкурсною комісією, до якої увійдуть представники ЄС, Мінрегіону та U-LEAD, а також незалежний технічний експерт і HR-консультант.
Список фіналістів, які успішно пройдуть співбесіду з конкурсною комісією, буде подано на схвалення комітету з відбору, який складається з представників ЄС, Мінрегіону та U-LEAD.
Фіналісти стануть частиною групи експертів і за бажанням зможуть укласти довгостроковий контракт.
Фахівці працюватимуть у регіонах і надаватимуть консультаційну підтримку із впровадження реформи місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, децентралізації тощо.