Ще двоє АТОвців вирушили на реабілітацію до Литви

  08.03.2018 18:59   -
Новини

Ще двоє АТОвців з Дніпропетровщини вирушили на безкоштовну реабілітацію до Литви. Як повідомляє прес-служба ДніпроОДА, загалом цьогоріч європейська країна прийме 20 наших бійців.

У Литві безкоштовно поправили здоров’я вже понад 150 АТОвців, а цьогоріч реабілітацію у Литві пройдуть ще 20 бійців, двоє з яких вже в дорозі.
Реабілітація захисників проходить у військовому шпиталі міста Друскінінкай. Цей литовський курорт спеціалізується на лікуванні травм опорно-рухового апарату, славиться цілющими грязями, мінеральними водами та природою. Окрім безкоштовних медпроцедур, проживання та харчування, литовська сторона організовує екскурсії.
Поправити здоров’я вирушив і АТОвець Олександр Павлов. Чоловік пошкодив ногу та хребет під час виходу з Іловайського котла.
– Лікувався у Львові, Одесі, Дніпрі. Та ще ходжу з паличкою. Мрію, щоб все було, як раніше. Сподіваюсь, литовські фахівці у цьому допоможуть, – зазначив Олександр.
Реабілітація бійців АТО у Литві – результат співпраці обласної влади з Почесним консульством Литовської Республіки у Дніпрі.