Дніпровські бадмінтоністи завоювали медалі на всеукраїнському турнірі

  28.02.2018 18:25   -
Новини

Цими вихідними професіонали та любителі бадмінтону позмагалися на всеукраїнському турнірі у Дніпрі. Кращими виявилися спортсмени з Дніпропетровщини, які вибороли більше половини всіх медалей, – про це розповіли в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

– Турнір Fly-Dnipro Open пройшов яскраво і цікаво. Найкраще себе показали спортсмени з Дніпра. Наші вибороли близько тридцяти медалей усіх ґатунків з 48-ми нагород турніру. В елітній категорії перемогли Марія Рудь та Наталія Войцех. Також Наталія виборола перемогу у міксті з Миколою Мартиненком. Вони билися проти харків’ян, – розповів організатор змагань Дмитро Зозуля.
Всі поєдинки турніру проходили у парних категоріях, це забезпечило динамічність та видовищність змагань. З професіоналами, які вже зарекомендували себе на європейських першостях, змагалися і аматори. Також у турнірі брали участь паралімпійці й дефлімпійці. Наймолодшому учаснику турніру було 10 років, а найстаршому – 55 років. Загалом змагалися понад 100 спортсменів з усієї країни.
– Цей турнір дуже важливий для багатьох спортсменів як майданчик, де можна заявити про себе. Багато з відомих дніпровських бадмінтоністів починали саме тут, – додав Дмитро Зозуля.
Тепер дніпровські спортсмени готуватимуться до наступних змагань, які пройдуть у Словаччині. Паралімпійці збиратимуться на турнір в Дубаї, що пройде у квітні.