У Дніпрі презентують збірку «Голос війни: історії ветеранів»

  28.02.2018 00:23   -
Новини

Три десятки унікальних текстів-спогадів про війну – в одній збірці. Книгу «Голос війни: історії ветеранів» представлять самі автори – АТОвці. На презентацію у ДніпроОДА запрошуються усі бажаючі.

Художня книга «Голос війни: історії ветеранів» – результат творчості учасників Школи публіцистики для ветеранів АТО. Серед них – чоловіки і жінки різних професій та віку, – розповіли у прес-службі ДніпроОДА.
Кращі оповідання 22 авторів увійшли в збірку. Загалом 30 творів – розповідей тих, хто особисто бачив війну на Сході. Кожна історія – унікальна. Авторський погляд на події та власне розуміння сенсу життя.
Перед читачем – замальовки із сучасності. Найсмачніший сніданок на фронті, перша зустріч із дівчиною за майже три місяці. Хтось дякує власній дружині, що чекала з війни, інший автор – просить вибачення у троянд, які залишилися без догляду.
У ДніпроОДА власні оповідання презентуватимуть Сергій Міщенко, Юрій Руденко, Аліна Вяткіна та Василь Піддубний. На зустрічі усі бажаючі зможуть отримати книгу в подарунок та підписати її у авторів.
Зустріч відбудеться 1 березня у ДніпроОДА за адресою: м. Дніпро, проспект О. Поля, 1. Початок – о 19:00.
Кількість місць обмежена. Вхід – за попередньою реєстрацією.
Довідки – за телефоном (063) 710 13 96.