АТОвців та волонтерів області запрошують на весняний бал

  15.02.2018 18:29   -
Новини

АТОвців та волонтерів Дніпропетровщини, а також їхніх рідних запрошують долучитися до весняного балу. Яскраве танцювальне свято “Мужність і грація” пройде 28 квітня в обласному театрі опери та балету, – про це повідомила прес-служба ДніпроОДА.

-Танці допомагають бійцям отямитися після травм, проявити себе у чомусь новому, незвичному для себе. А ще – це чудова можливість провести час разом із родиною та побратимами. З кожним балом кількість учасників збільшується. Зараз вже маємо близько 30 танцювальних пар, – зазначили у прес-службі.
На цьогорічному весняному балу АТОвці та волонтери танцюватимуть традиційні вальс і танго. Але остаточний репертуар хореограф Анна Петрова ще тримає у секреті.
– Родзинки будуть обов’язково, – розповіла вона. – Нині набираємо учасників та пропонуємо долучитися до репетицій усіх бажаючих. Танцювати не припиняємо. Тільки пройде один бал – відразу готуємося до іншого.
Деякі хлопці танцюють разом із дружинами на кожному балу. Інші – збираються взяти участь вперше. Та, як правило, ті, хто хоч раз доторкнувся до прекрасного, вже не розлучаються з танцями.
– Взяв участь у різдвяному балу на прохання дружини. Танцювати довелось під знеболюючим, через отримані на війні серйозні травми, – розповів АТОвець Ростислав Перетятько. – Особисто для мене танці стали способом довести і собі, і іншим, що я не випав із суспільства. Тому, дізнавшись про підготовку до весняного балу, довго не вагався.
Якщо бажаєте стати учасником балу, зареєструватися можна тут. Подробиці – за телефоном: (068) 679 89 61.