Молодих вчених області запрошують приєднатися до наукового конкурсу

  07.02.2018 21:20   -
Новини

Розпочався прийом заявок на Всеукраїнський конкурс наукових проектів молодих вчених. Втілення найкращих ідей профінансує держава, – про це повідомили в департаменті освіти та науки ДніпроОДА. 

– Конкурс проектів молодих вчених проводиться вже втретє. Переможці отримують гранти на втілення своїх ідей. Цьогоріч сума може сягати 200 тисяч гривень, – розповіли у департаменті.
На конкурс приймають роботи за напрямками: математика, механіка, інформатика, фізика, хімія, матеріалознавство, нові перспективні технології, біологія, науки про Землю, екологія, соціогуманітарні дослідження.
Приєднатися до конкурсу можуть науковці та освітяни, які працюють або навчаються у виші чи науковій установі. На момент подання проекту на конкурс учасник має бути не старшим за 35 років. Вік докторантів або докторів наук – до 40 років.
Дедлайн подання заявок – 28 лютого. Як це зробити – дізнавайтеся тут. Всі питання щодо умов та участі у конкурсі можна поставити за телефоном: (044) 246-39-29.
У 2017 році за результатами конкурсу держфінансування на 13,4 млн грн отримали 123 проекти молодих вчених України. Серед них – 8 ідей науковців із Дніпропетровщини.