На Зимових Олімпійських іграх область представлятимуть два спортсмени

  01.02.2018 16:04   -
Новини

Скелетоніст Владислав Гераскевич та фігуристка Анна Хниченкова представлятимуть Дніпропетровщину на зимових Олімпійських іграх – 2018, – про це розповіли в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

– Владислав Гераскевич – перший український спортсмен, який на Олімпійських іграх змагатиметься на скелетоні. Це атлетичний снаряд, споріднений із бобслеєм та санями, – розповів голова спортивного клубу «Електрометалург» Нікопольського заводу феросплавів Семен Рохкін. – Хлопець тренується у нас уже п’ятий рік і показав себе як наполегливий спортсмен, від якого варто чекати позитивного результату. Влітку Владислав займається загальнофізичною підготовкою у нас, а в зимовий період їде за кордон та відточує навички бобслея й скелетона.
Також Дніпропетровщину представлятиме фігуристка Анна Хниченкова. Її спортивна «альма-матер» – Дніпровська дитячо-юнацька спортивна школа зимових видів спорту.
– Анна виступатиме в жіночому одиночному катанні, її завдання – виконати коротку програму, продемонструвати основні елементи фігурного катання на високому технічному рівні. Це перша Олімпіада спортсменки і, сподіваємося, вона виступить гідно», – поділилася голова Федерації фігурного катання Дніпропетровщини Ірина Медіна.
23-ті Зимові Олімпійські ігри проходитимуть з 9 по 25 лютого у південнокорейському місті Пхьончхан. Україну на них представлятимуть понад 30 спортсменів.