У бібліотеках області безкоштовно консультують юристи

  31.01.2018 21:40   -
Новини

Понад 30 додаткових офісів безкоштовної юридичної допомоги працюють на Дніпропетровщині. Консультації для всіх охочих – частина всеукраїнського проекту “Я маю право!”.

– На Дніпропетровщині працюють 8 центрів та 25 бюро, де мешканці можуть отримати правову допомогу. У 2017-му такою можливістю скористалися понад 40 тисяч людей, – зазначили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ДніпроОДА.
Мешканці Дніпра можуть отримати консультації у центральній міській бібліотеці на вул.Воскресенській, 23 та обласній універсальній науковій бібліотеці на вул.Ю.Савченка, 10. Також діє громадська приймальня у Головному територіальному управлінні юстиції за адресою: м.Дніпро, пр.Д.Яворницького, 21а.
– У районних бібліотеках на мешканців чекають юристи місцевих РАГСів», – розповіли в Головному територіальному управлінні юстиції області.
Адреси офісів та час прийому громадян можна дізнатися тут.
«Я маю право!» – загальнонаціональний правопросвітницький проект, покликаний підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві.