Розпочався набір шкіл до проекту літніх мовних таборів GoCamp

  17.01.2018 16:11   -
Новини

Навчальні заклади області запрошують до участі в освітньому проекті пришкільних мовних таборів GoCamp. Це шанс запросити іноземного волонтера саме до вашої школи та зробити літнє дозвілля дітей не тільки цікавим, а й корисним.

Поспішіть, реєстрація відкрита до 15 лютого, – про це повідомили в департаменті освіти і науки ДніпроОДА. Для участі слід заповнити анкету та надіслати мотиваційну роботу. Найкращих обиратимуть за двома критеріями: мотивація, яку заклад продемонструє в креативному завданні, та якість заповненої анкети.
Тема мотиваційної роботи залежить від того, вкотре школа бере участь у проекті. Якщо вперше, то в креативниму відео треба запросити носія мови, розказати про школу та населений пункт.
Команда ініціативи GoGlobal оцінюватиме надіслані анкети до 1 березня 2018 року.
Планується, що з усієї України відбір пройдуть 850 шкіл-учасників. Вони гарантовано отримають безкоштовні тренінги для вчителів та методичні матеріали для проведення табору.
GoCamp – це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням іноземних мов. Протягом трьох тижнів діти в ігровій формі вивчають англійську, німецьку, французьку та іспанську за такими напрямками, як STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), громадянська освіта, профорієнтація, спорт і здоров’я.
Табори GoCamp – спільний проект громадської організації GoGlobal та Міністерства освіти і науки України.