У Дніпрі екологів запрошують на семінар

  16.01.2018 14:15   -
Новини

Сучасне природоохоронне законодавство та його тенденції, співпраця керівників підприємств та екологів, держконтроль щодо дотримання екологічних вимог. На ці теми дискутуватимуть 2 лютого на семінарі «Обговорення Закону України «Про оцінку впливу на довкілля». На одному майданчику можна буде поспілкуватися з експертами та колегами,- про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА. Учасникам семінару розкажуть, як проводити оцінку впливу на довкілля, готувати підсумковий звіт та взаємодіяти з громадськістю. Можна буде почути авторитетну думку спеціального гостя – національного експерта з правових питань програми «Підтримка України в апроксимації законодавства ЄС у сфері навколишнього середовища» Сергія Вихриста.
Серед спікерів також – фахівці департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА: директор Руслан Стрілець і завідувач сектору екологічної експертизи Олексій Десна.
Учасники мають можливість поставити запитання і отримати практичні поради та консультації. Запрошуються всі бажаючі, участь безкоштовна.
Для реєстрації надішліть на адресу m.gorshkova2017@gmail.com прізвище, ім’я та по батькові, назву підприємства, яке представляєте, та контактний телефон.
Семінар проходитиме за адресою: Дніпро, вул. Лабораторна, 69, Департамент екології та природних ресурсів ДніпроОДА, тел.: (056) 46-41-61, 066-707-07-45. Початок – о 10:00.
ДніпроОДА проводить семінар спільно з Дніпровською торгово-промисловою палатою за підтримки Програми сприяння зеленій модернізації української економіки, яку виконує GIZ за дорученням Уряду Німеччини.
Закон України «Про оцінку впливу на довкілля» набрав чинності 18 грудня 2017 року. Основна його новація – запровадження нового дозвільного документа. Йдеться про висновок з оцінки впливу на довкілля, який замінив висновок державної екологічної експертизи.