Понад 60 млрд грн заробили підприємці області в Prozorro

  16.01.2018 01:27   -
Новини

Підприємці Дніпропетровщини у системі електронних держзакупівель Prozorro виграють торги по всій Україні. На сьогодні через онлайн-сервіс бізнесмени заробили вже понад 60 млрд грн.

– Prozorro – це максимально чесна, зручна та доступна система електронних держзакупівель. За 2,5 роки переваги сервісу встигли оцінити понад 11 тис. підприємців області, і ця кількість постійно зростає. Такий результат наших бізнесменів – плюс і для області в цілому. Вони сплачують податки та забезпечують додаткові надходження до бюджету Дніпропетровщини. Кошти витрачаються на нові садочки, реконструкцію шкіл та ремонт доріг, – повідомляє прес-служба ДніпроОДА.
Нині Дніпропетровщина – в трійці лідерів України за кількістю бізнесменів, які працюють в Prozorro. Найчастіше підприємці області продають медичне обладнання,фармацевтичну продукцію та нафтопродукти, паливо і електроенергію, пропонують будівельні роботи. Загалом вони виграли понад 200 тис. лотів.
За 2017 рік на Дніпропетровщині зареєстрували торгів на суму 47,9 млрд грн. Це майже в 3,3 рази більше, ніж у 2016 році.

Попередня стаття: