У Дніпрі представили роботи кращих юних художників області

  11.01.2018 23:45   -
Новини

У художньому музеї Дніпра можна побачити роботи найталановитіших юних художників області. Там проходить виставка конкурсу дитячого малюнку «Різдвяні свята». – Ця виставка відкриває відвідувачам захоплюючий світ дитячих фантазій, нове сприйняття навколишнього світу, нагадує про вічні цінності, наповнює душу радістю і оптимізмом, які так нам потрібні в сучасному стрімкому і досить жорсткому світі, – зазначили в художньому музеї.


На виставці представлені 139 кращих робіт переможців і учасників обласного конкурсу «Різдвяні свята», який проводиться раз на два роки. У 2017-му до нього приєдналися близько півтисячі юних художників від 6 до 18 років з майже всіх районів області. Журі обрало 36 найкращих робіт, автори яких стали переможцями. У дитячих творах – романтика Різдвяної ночі з ангелами, бажаною зіркою, ніжною дівою Марією і маленьким Ісусом, зимові пейзажі рідного краю, веселі колядники, дитячі зимові розваги – від минулого до сьогодення. Кожна робота насичена радістю, надією, бажанням миру і здійснення мрій.
Переглянути роботи можна до 14 січня за адресою: вул. Шевченка, 21. Телефони для довідок: (056)744-60-35, (0562) 47-33-38.
Організатори виставки – Департамент освіти і науки ДніпроОДА, Дніпропетровський художній музей, Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка».